DIFFERENCES BRING US TOGETHER E-TWINNING PROJEMİZ BAŞLADI

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında Silifke Fen Lisesi olarak 3 Türk ve 5 yabancı ortaklı (İtalya, İspanya, Almanya, Portekiz, Polanya) uluslararası projemizin öğretmen-öğrenci ilk online toplantısını gerçekleştirdik. 9,10 ve 11. sınıf öğrencilerinden oluşan projemizin amacı diğer ülkelerle ilgili yeni bilgiler edinmek, yeni arkadaşlıklar kurmak ve İngilizce dilinin kullanımını geliştirmektir.

23.12.2022 218

We held the first online meeting of our international project with three domestic and five foreign partners (Italy, Spain, Poland, Portugal, Germany). The aim of our project is to acquire the 9th,10th and 11th graders with new knowledge of the world, meet new people, make new friendship and improve English language skills.

23-12-2022