OKUL FORMASI TASARIM ÇAĞRISI

18.04.2022 694

Sevgili Öğrencilerimiz:

Sizlerin katılımıyla yapılan anket sonucuna göre seneyeden itibaren okul forması renklerimiz belirlenmiştir. İlk 4 renge göre formanın önüne veya arkasına tasarım yapmak isteyenler tasarımlarını 25.04.2022 Pazartesine kadar Bilgisayar Öğretmeni Sevgi ORBAY'a iletmeleri rica olunur.

Gelen tasarımlardan yeni bir anket yapacak ve oy birliği ile okul formalarımızın tasarımlarını belirleyeceğiz.

Notlar:

1- Formalarımız tek seçenekli olmayacağından ilk 4 renkten dilediğiniz renge tasarım yapabilirsiniz seçtiğiniz rengi belirtmeyi unutmayınız.

2- Tasarımınızı formanın önüne, arkasına, sağ veya sol üst kollara yapabilirsiniz.

3- Yazı olarak Silifke Fen Lisesi, SFL ibarelerini kullanabilirsiniz, png formatında okul logosunu isteyenler Bilgisayar Öğretmeni Sevgi ORBAY'dan alabilirler.

4- Farklı slogan kullanabilirsiniz fakat kullanmadan önce Bilgisayar Öğretmeni Sevgi ORBAY'a danışmalısınız.

5- Tasarımlarınızı dijital ortamda yapmanız tercihimizdir. Elde yapılanlar da kabul edilir.